Domèstic

Fred Irfa us proposarà la millor opció de climatització domèstica per a casa vostra, aire acondicionat, splits, cassette, etc…, aconseguint un ambient agradable a la vostra llar, i sempre, mantenint l’estalvi energètic amb els millors equips de climatització del mercat, Fujitsu, Daikin, etc… Treballem amb marques de qualitat i sempre elaborem el pressupost d’acord a les necessitats específiques de cada client. A més, Fred Irfa us ofereix el servei tècnic dels equips que instal·la, donant així resposta integral a les necessitats dels seus clients.

No dubti a trucar-nos i estudiarem el seu projecte per oferir-li la solució més adequada a les seves necessitats i de ben segur trobarem la millor opció per a vostè.

climatització-domestic climatització-domestic-2clima girona

Industrial

Des de Fred Irfa oferim solucions per al món empresarial en tot el que fa referència a la climatització industrial, amb marques de primer nivell i d’alta qualitat que garanteixen la millor solució per cada projecte concret, com Carrier, Mitsubishi Electric, Daikin, etc… Sempre realitzem un projecte i pressupost adaptat a les necessitats de cada instal·lació i oferim el servei tècnic SAT, amb atenció les 24 hores, de tots els nostres projectes així com un servei de manteniment preventiu per avançar-nos a qualsevol eventualitat que pugui sorgir. Amb Fred Irfa climatització industrial estareu en bones mans per garantir la màxima efectivitat i el millor servei per a les vostres empreses.

Us oferim el nostre servei de càlcul i instal·lació de conductes de xapa i fibra.

Li oferim un servei integral que inclou la legalització i actualització de les instal·lacions a la normativa industrial actual.

climatització-industrialclima fred irfa

Treballem amb les millors marques